Inloggen of inschrijven

Pluryn

Wonen

Deelnemen aan de samenleving start bij goed wonen. Want in je woonomgeving leer je vaardigheden en gewoontes die nodig zijn in het dagelijks leven. Pluryn ondersteunt daarbij.
Wonen blijft maatwerk. Er zijn bijvoorbeeld trainingshuizen waar je leert om zelfstandig te wonen. In Nijmegen zijn vijf trainingshuizen, in diverse wijken. 
Je kunt ook zelfstandig wonen met begeleiding, in een huis of appartement van Pluryn. Deze staan in wijken.
Wie baat heeft bij een beschermde woonomgeving, kan terecht op een van de terreinlocaties. Je woont dan in een leefgroep met 24 uur begeleiding. In Nijmegen is dat De Winckelsteegh in Hatert.
Pluryn heeft ook huizen in meerdere wijken in Nijmegen waar je kunt wonen in een woongroep. Voor de een is dat een tijdelijk verblijf. Voor de duur van een orthopedagogische behandeling, die de ontwikkeling weer op gang brengt. Of met als doel praktische en sociale vaardigheden en maatschappelijke zelfredzaamheid te leren.
Wonen bij Pluryn gaat vaak in combinatie met andere vormen van ondersteuning, zoals behandeling, onderwijs, werk, vrije tijd of verzorging.
Heb je zelf een woning, dan kun je ondersteuning thuis krijgen van Pluryn.

Kijk voor meer informatie op de website van Pluryn
Voor nog meer informatie kun je terecht bij het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 779 50 00, e-mail:


Deel dit bericht!

Meer producten & diensten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.