Over Marisha

Wat vind je het leukste aan je buurt?

De authentieke sfeer! De grote bomen en ladingen herfstbladeren! De variëteit aan inwoners en activiteiten! De nabijheid van het stadscentrum én de nabijheid van de Ooijpolder!

Wat voor werk doe je?

Sinds 1 augustus 2015 werk ik als freelancer aan "verlicht- en verbetering": https://yabalworks.wordpress.com/ Tot die tijd was ik eerlijk aan het produceren en handelen - met Maya vrouwen in Guatemala! Zie http://www.yabal-shop.com (gesloten als webwinkel, maar via de mail kan je nog wel bestellen).

Wat doe je in je vrije tijd?

ReCreëren! En dan niet als in "ter zon, zee en strand", maar als in het maken van sieraden en woonaccessoires met recycle goed. Voor de verkoop, met deel van de opbrengst ter support van Mama Cash)! Zie http://on.fb.me/1Kf2QpB!

Wat wil je nog meer vertellen?

18 Februari 2011 lanceerde ik mijn eerlijke webwinkel in handgeweven mode- en woningaccessoires uit Guatemala - een dag nadat ik aan de Radboud Universiteit Nijmegen promoveerde op het onderwerp Filippijns ondernemerschap in Nederland. Van onderzoek naar ondernemerschap naar de praktijk van ondernemerschap dus - een stap waar ik nog dagelijks heel gelukkig mee ben. Mijn eerlijke handel was jarenlang mijn passie - ik hoop (en weet) er veel mensen een kleuriger bestaan mee te hebben gegeven, zowel hier in Nederland als in Guatemala! Sinds 2015 probeer ik evenwel mijn academische achtergrond en hands-on ervaringen in ondernemerschap te gelde te maken als freelancer. Als helpende hand of meedenkende spirit in uw duurzame werkzaamheden. Van project coördinatie en onderzoekswerk tot (web)redactionele en communicatieve vaardigheden - ik verlicht en/of verbeter uw werk! Daarbij maak ik gebruik van een zogenaamd hybride vergoedingenstysteem. Wat dat inhoudt leest u op mijn zakelijke website. Maar kortweg betekent het dat geld niet persé het enige middel is om mijn diensten mee te vergoeden!

Bedrijven

Berichten
Bekijk alle berichten