Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Redactie de Wijkwebsite
24 oktober 2010

ABN AMRO Mini Zevenheuvelenloop

zevenheuvelenloopHet is weer zover, de ABN AMRO Mini Zevenheuvelenloop komt er weer aan. Op zondag 21 november om 11.00 uur gaan eerst de kinderen hun hardlooprecord verbreken op de Groesbeekseweg in Nijmegen. Ze kunnen zich laten sponsoren voor een goed doel: ‘Lopen voor nieuw leven’ van het UMC St. Radboud. De deelnemers dingen ook mee naar de landelijke 1K Runaway competitie.

Alle kinderen van 8 tot en met 13 jaar kunnen meedoen met de Mini Zevenheuvelenloop. De afstand is voor alle groepen duizend meter in het start- en finishgebied van de Zevenheuvelenloop op de Groesbeekseweg. Voor elke deelnemer ligt er aan de finish een medaille en een sportdrankje klaar. De eerste drie jongens en meisjes van iedere groep worden op het podium gehuldigd en krijgen een mooie beker!

De Mini Zevenheuvelenloop maakt voor het eerst deel uit van de landelijke 1K Runaway competitie. Bij een groot aantal loopevenementen door het hele land lopen kinderen van 8 tot en met 13 jaar tegen elkaar, de beste lopers komen in aanmerking voor de landelijke finale. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van een atletiekvereniging. De Mini Zevenheuvelenloop is gekoppeld aan een goed doel; ‘Lopen voor nieuw leven’. Het UMC St. Radboud doet een onderzoek naar het op een zo goed mogelijke manier bevallen. Voor dit onderzoek is veel geld nodig, en daar kunnen sponsors aan bijdragen. Voor de loper of loopster met de meeste sponsors is er een mooie prijs.

Op http://www.abnamrozevenheuvelenloop.nl/  vind je een inschrijfformulier en meer informatie over de Mini Zevenheuvelenloop. Schrijf je nu in! De inschrijving sluit op 17 november. Inschrijven kost twee euro.