Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Alzheimer Café in OBG over het belang van herinneringen

Er is dinsdag 18 juni weer een Alzheimer Café. Bij mensen met een dementie komen bij het vorderen van de dementie de herinneringen aan het verleden steeds meer naar voren. De verhalen, de beelden van vroeger spreken meer tot de verbeelding. In het contact vormen de herinneringen steeds meer het onderwerp van gesprek. Hoe kun je in het contact optimaal gebruik maken van deze herinneringen en beelden.
Samen met een medewerker van het Centrum Ontmoeting in Levensvragen krijget men hiervan voorbeelden te zien en gaat men hierover in gesprek met elkaar. U kunt met anderen delen waar u tegenaan loopt. Ook er is ruimte voor het stellen van vragen. Het Alzheimer Café is in het OBG aan de Professor Cornelissenstraat 2 in Nijmegen van 19.30 tot 21.30 uur. Zaal open 19.00 uur. Toegang gratis, aanmelden is niet nodig.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.