Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Tegelwijs Mozaïekatelier, Sophie de Haan www.tegelwijsmozaiek.nl
26 maart 2019

Beeldentuin, Expositie en Kunstmarkt 6 en 7 april '19 in de 'Oude School' Berg en Dalseweg 295

Beeldentuin, Expositie en Kunstmarkt Za. 6 & zo. 7 april 2019

Berg en Dalseweg 295, ‘De Oude School’ Nijmegen-Oost

Naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar, organiseren de creatieve ateliers van de Berg en Dalseweg 295 in het eerste weekend van april 2019 weer een Beeldentuin en Expositie. Uiteraard zijn er weer diverse gastkunstenaars uit Nijmegen(-Oost) en omgeving uitgenodigd om mee te doen. Ook dit jaar is er weer een ontzettend leuke mix van verschillende beeldende kunstvormen en kunstenaars tot stand gekomen. Bovendien is er nu ook een Kunstmarkt en zijn er kunstdemonstraties. Maak op een ontspannen manier kennis met alle kunstenaars en hun diverse werk. Het wordt een weekend vol kunst, muziek, hapje, drankje, creativiteit, gezelligheid en inspiratie.

De gastkunstenaars zijn Sil Boesten (Beelden in hardsteen), Hanneke van Broekhoven (Beelden van textiel en staal), Stijn Coetsier (Geometrische sculpturen), Marc Deeleman (Beelden van Cortenstaal), Annie van Gemert (Fotografie), Frans Kerkhoff (Shaped Canvas), Riet Kersten (Gemengde technieken), Marieke Noort (Zeefdrukken), Alda Poulussen (Beeld en textiel), Syl Tuerlings (Weldart), Tanfana's Twinflame (sieraden van gerecycled materiaal) en Tonny Volmeijer (textielkunstenaar).

De muziek wordt op zaterdag 6 april verzorgd door singer-songwriter Clemens Thonen en op zondag 7 april door Kees Rietveld, gitaar, afgewisseld door Hans Titulaer en Roger Daemen, accordeon, gitaar en zang. 

Open Ateliers van I am Recycled (duurzame interieurspullen), en van de organiserende ateliers van Wil van Lamoen (Olieverfschilderijen en Collagetechniek), Hans de Raad (Reliëfs van Hout en Brons), Femke Peters en Freek Janssen, Zaag Meubelwerk en Sophie de Haan, Tegelwijs Mozaïekatelier.

Wees welkom zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 12.00 u en 17.00u op de Berg en Dalseweg 295 in Nijmegen-oost.

Graag tot dan! 

Meer info: Wil van Lamoen: 024-322.48.70