Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Benefietconcert De Muzikale Ontmoeting in de Lutherse Kerk

Op 6 juli 2019 geeft De Muzikale Ontmoeting om 19:00 uur een benefietconcert in de Lutherse kerk aan de Prins Hendrikstraat 79 in Nijmegen-Oost. Door muziek en verhalen uit de praktijk ervaart het publiek hoe De Muzikale Ontmoeting warm contact maakt met mensen met dementie en mensen in de laatste fase.

De Muzikale Ontmoeting is een organisatie die muzikale optredens geeft in verzorgingstehuizen en hospices in en rond Nijmegen. Hun doel is een bijdrage te leveren aan warme en liefdevolle aandacht in de zorg. Deze manier van zorg is beloond in 2018 met de Noorderlichtprijs voor inspirerende initiatieven in de zorgsector, en zij waren te zien in het programma Five Days Inside van Beau van Erven Dorens. 

Om zoveel mogelijk mensen in verzorgingstehuizen en hospices te kunnen bereiken met de diensten van De Muzikale Ontmoeting, wordt tijdens het benefietconcert de mogelijkheid geboden om te doneren zodat de optredens betaalbaar blijven.

Deze avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in het inzetten van muziek in de zorg en De Muzikale Ontmoeting een warm hart wil toedragen. Het belooft een bijzonder concert te worden in de intieme setting van de Lutherse kerk, we kijken uit naar uw komst!

Tickets zijn €7,-. en kunnen aangeschaft worden door een email te sturen naar

Programma

19:00 Inloop

19:30 Welkom
          Muzikale omlijsting en verhalen uit de praktijk

20:30 Demonstratie van De Muzikale Nachtzoen

21:00 Borrel en mogelijkheid tot vragen en uitwisseling

Voor meer informatie zie  website of facebook.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.