Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Hobbycentrum Nijmegen Oost
23 januari 2013

Bijeenkomst ""Wijknetwerk Nijmegen Oost"" Let op datum is gewijzigd

Niet meer op 7 februari, maar op 28 februari gepland!
Bijeenkomst \"Wijknetwerk Nijmegen Oost\"
Gezien de ontwikkelingen en bezuinigingen in zorg- en welzijnsland lijkt het ons tijd om de krachten verder te gaan bundelen, als Wijknetwerk Nijmegen Oost. Daarom hebben het OBG, Pluryn, Hobby Centrum Nijmegen Oost en het RIBW het initiatief genomen om een bijeenkomst te organiseren.
We willen jou van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst, die zal plaatsvinden op 28 februari van 19:30 tot 22:00 bij het dagactiviteiten centrum van de RIBW: Phoenix aan de Guyotstraat 11 te Nijmegen.

Het thema van deze bijeenkomst zal zijn;

Hoe moet het nu verder met de werk, dag- en vrije tijdsbesteding

van onze wijkbewoners en clienten in Nijmegen Oost?

 

Het programma van deze avond is:

  • Gastspreker deze avond is Huub Gijsberts. Huub is bekend van BonVie in Culemborg; http://www.bonvieculemborg.nl en www.wijkenbuurtgerichtwerken.nl  (scroll naar boeiende portretten à ontschotten in Culemborg). Huub heeft veel ervaring op het gebied van wijkgericht werken en de samenwerking met/tussen verschillende partners. Hij zal ons voorzien van tips, de valkuilen maar ook succesverhalen.
  • Het tweede deel van de avond zal in het teken staan van een veiling. Er worden vragen/knelpunten geveild waar jij graag jouw steentje aan bij wilt dragen of misschien wordt er wel actief meegedacht en naar een oplossing gezocht voor jouw vraag/knelpunt.

Kortom een dynamische, interactieve avond waarin je geïnspireerd wordt en die zal resulteren in echte samenwerking!

 

Om het maximale uit deze bijenkomst te halen, vragen we je om vooraf aan ons te mailen waar voor jou, jouw organisatie en/of clienten een vraag, een probleem en/of een knelpunt ligt, relaterend aan de vraag hoe het nu verder moet met de werk, dag- en vrije tijdsbesteding van onze clienten?

 

Meld je aan voor deze netwerkbijeenkomst voor vrijdag 15 februari en mail een vraag, probleem en/of knelpunt relaterend aan het thema naar mailadres: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl

 

Mocht je mensen kennen die betrokken zijn bij Nijmegen-Oost en graag mee willen denken, stuur deze mail dan door! We zien je graag op 28 februari bij Phoenix! Want; we maken ons sterk als Wijknetwerk Oost!


 

Hartelijke groeten,

 

Roos Koopmans, Hobby Centrum Nijmegen Oost

Paul Braam, OBG

Alie van der Sluis, Plurijn

Annemarie van de Wal, RIBW