Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtfeest Groenewoud

Beste buurtbewoners,

Op zaterdag 31 augustus 2019 is het buurtfeest in Groenewoud. Tussen 15.00 en 22.00 is het speelveld bij het NSG omgetoverd tot feestcamping voor buurtgasten! Lekker dichtbij, geen file onderweg, WC bij de hand en de toiletrol mag thuis blijven. Meld je aan bij de receptie; in de grote buurttenten is genoeg plaats voor iedereen. Een klein pop-up- of strandtentje meenemen mag, dat wel. Kledingcode camping-chique!

Camping-animatie
Op een camping hoef je je nooit te vervelen. Er zijn altijd andere mensen om naar te kijken en er is genoeg te doen voor jong en oud! Ontmoet elkaar onder het genot van een kopje koffie met een stukje zelf- of door-de-buurvrouw-gebakken taart, ontspan tijdens een leuk gesprek met een borreltje erbij. Alles mag en niks hoeft. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, daar zorgt het buurtanimatieteam wel voor! Tussen de tentjes kun je je laten schminken, meedoen aan sport en spel activiteiten en knutselen aan de knutseltafel. Je hebt er echt geen kind aan....

Camping-culinair
 Niks primitief, ook op de camping kun je lekker eten. In de avond hebben we zoals altijd een lopend buffet. Kook wat lekkers voor jezelf, je gezin en een extra buurtgenoot en deel je culinaire kwaliteiten met de buurt! Om 17.45 kun je het eten op de buffettafel zetten, om 18.00 starten we met het diner. Iets eerder om 17.30 zijn er broodjes knakworst en pannenkoeken voor de kinderen, daar zorgen wij wel voor. Na het buffet is het tijd voor muziek: een mix van hip en gouwe ouwe. Dus slippers aan en voetjes van de vloer! Voor de kinderen is er film met popcorn.

Kosten 3,50 p.p.
Graag tot ziens op 31 augustus!
Hartelijke zomergroeten van de buurtcommissie

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.