Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Dorien Kuster
23 april 2013

Buurtonderzoek 23 en 24 april in Nijmegen Oost

\"dorienOp dinsdagmiddag 23 en woensdagmiddag 24 april gaat een groep studenten op buurtonderzoek in Nijmegen Oost. Het doel hiervan is onderlinge verbinding in de wijk stimuleren, ook tussen mensen met een beperking en gezonde mensen. De vragen gaan over wat iemand (immaterieel) te bieden of te vragen heeft. Wie weet zoekt u al heel lang naar iemand die op donderdag uw hond uit wil laten en is er iemand anders in de wijk die dol is op handen maar er zelf een nemen is een brug te ver.

Voor de studenten is dit een kennismaking met wijkwerken/kwartiermaken. Voor het RIBW is dit een mooie kans om onszelf onder de aandacht te brengen en te kijken of onze clienten en de burgers wat voor elkaar kunnen betekenen.

Dit projekt krijgt een soort vervolg, 12 juni zal er vanaf 1930 een ontmoetingsavond plaats vinden in ons kantoor op de Dommer van Poldersveldtweg 73.

Hopelijk bent u bereidt mee te werken. Het interview zal zo\'n 5 minuten van uw tijd vragen. Wie weet ontstaat er wat moois tussen u en een buurtgenoot?