Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

City Hair Shop Daalseweg tijdelijk gesloten

  • 5 reacties

City Hairshop aan de Daalseweg 3 is tijdelijk gesloten door fietsongeval van Kapper André.

Afgelopen donderdagnamiddag sloeg het noodlot toe toen de welbekende Nijmegen-Oost kapper André van de City Hair Shop aan de Daalseweg 3 naar huis fietste en door regen en gladheid uitgleed en heel hard op het asfalt terecht kwam.

Hij brak daarbij de kop van zijn rechterheup, zijn rechterelleboog en zijn rechteroogkas/jukbeen op 4 plaatsen. 

Het gebeurde op 100m afstand van het Radboud UMC en aanwezige voorbijgangers (artsen en portiers van het Radboud) hebben ervoor gezorgd dat hij snel op de eerste hulp terechtkwam. Inmiddels heeft hij een lange operatie achter de rug waarbij alles met schroeven en draad weer aan elkaar gezet is. Maar voorlopig kan hij zijn geliefde kappersvak niet uitoefenen en er is helaas geen vervanger gevonden.

Dus lieve klanten van kapper André, U zult even moeten uitwijken naar collega kappers in de buurt en natuurlijk hopen André en Desirée weer op uw klandizie als hij na zijn revalidatie weer aan de slag gaat. Vanuit het Radboudziekenhuis verpleegafdeling Orthopedie doet André al zijn klanten de hartelijke groeten en hij zet alles op alles, samen met Desirée, om weer voor u klaar te staan in de City Hair Shop.

Mocht u info willen of hebt u vragen, loop dan binnen bij zijn buurman aan de Daalseweg 7, Opticien Paul Geerling, die u namens André en Desirée op de hoogte kan houden

Wij wensen hem vanuit Nijmegen Oost een voorspoedig herstel van harte toe.

Beppie Peters

Deel dit bericht!

Reacties

Eric Hendriks.
11 september 2019

Heel veel sterkte!

Marsha
11 september 2019

Sterkte met de pijn en heel veel beterschap!! 💐

Redactie nijmegen-oost.nl
11 september 2019

Sterkte namens de Wijkkrant!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.