Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Claudia y Manito Valentijnsconcert in Kleine Bartholomeuskerk

Speciaal voor Valentijnsdag wordt er op vrijdagavond 14 februari a.s. in de Kleine Bartholomeuskerk, een romantisch concert gehouden door harp/gitaar duo Claudia y Manito uit Nijmegen-Oost. Vol overgave en vuur brengt dit tweetal een repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent ten gehore.

Op de Paraguayaanse harp speelt Claudia gevoelige melodieën en ritmische partijen. Menig luisteraar voelt bij haar spel de passie en hartstocht.  Ook worden er Spaanstalige nummers met het thema ‘de liefde’ gezongen. Het gipsy flamencospel van Manito geeft de muziek een extra dimensie Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata. 

De aanvang is 20.30, entree €12,50 incl. drankje. Het adres van het kerkje is Nieuwe Holleweg 2 Beek-Ubbergen, Reserveren is wenselijk dit kan via of 06-23259107. 

www.bartholomeuskerkje.nl.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.