Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Coronatip: Kwatta zet integrale jeugdvoorstellingen gratis online

Marc Puyol, PR en Communicatie van Jeugdtheatergroep Kwatta: "Laat ik maar openen met een kolossaal cliché: ‘’het zijn gekke tijden’’. Veel meer valt er momenteel niet te zeggen, helaas.
Jeugdtheater is net als film, musea of livemuziek geen optie op het grootste deel van onze planeet. Kwatta heeft in haar 18 jaar geschiedenis van heel wat voorstellingen een professionele registratie laten maken. Vaak ter prospectie, maar ook omdat we dit in ons archief wilden. Toeval wil dat we dit binnen het team onlangs nog in vraag gesteld hebben: archief waarvoor?

Nou, nu komt het dus goed uit. De komende weken zullen we regelmatig integrale registraties op ons Youtube-kanaal gooien (hier de playlist voor de bingers onder ons) en op deze pagina worden ze ook nog eens voorzien van educatieve omkadering waar mogelijk. Nieuwe toevoegingen worden op voorhand aangekondigd via social media, al dan niet met teasers.

We zitten allemaal thuis achter de computer te werken, het nieuws te volgen en vaak ook van series en games te genieten. Met dit initiatief wil Kwatta dat thuiszitten wat kleuren en met name ons publiek en alle theaterliefhebbers iets geven om naar uit te kijken.
Alle shares, likes, reacties, vragen, etc. zijn meer dan welkom!

Zorg goed voor elkaar en tot Kwatta!"

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.