Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Dorien Kuster
6 juni 2013

Open huis bij RIBW


\"DorienGluren bij de Buren  

Vaag van gehoord, maar \"wat doet dat RIBW aan de Dommer van Poldersveldtweg 73 nou eigenlijk?\"

Woensdag 12 juni krijgt u de kans een kijkje in onze keuken te nemen. Wij bieden vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur een doorlopend programma aan waarin u zelf bepaald wat u wilt zien of horen en hoe laat u aan sluit.

-U kunt gaan luisteren naar het levensverhaal van een buurtbewoner met een psychiatrisch aandoening.

-U kunt een hulpverlener eens de hemd van het lijf vragen.

-U kunt gaan horen hoe het is om last te hebben van stemmen.

Er zal muziek, een hapje en een drankje zijn en als er animo voor is, borrelen we nog even na met u.

Opgeven kan via de mail (d.kuster@ribw-nr.nl) of door het strookje onderaan de flyer in te leveren in onze brievenbus. U mag ook spontaan langskomen!

U bent welkom!! Hopelijk tot ziens namens cliënten en medewerkers van de RIBW.
Flyeren in de zon! (help! \" ja/nee-stickers\")

vandaag heb ik met een collega en wat cliënten geflyerd voor de open inloopavond op de Dommer van Poldersveldtweg 73, een kantoor van het RIBW. Onderweg ontstond de discussie over wel of niet een flyer in de bus gooien bij een \" ja/nee-sticker\". Mijn groepje heeft toen democratisch besloten dat niet te doen. Je wilt natuurlijk geen ergernis op wekken! Al discussiërend bemoeide zich een wijkbewoner ermee, hij flyerde weleens voor een politieke partij, en eigenlijk deed je het nooit goed. Als je de flyer niet postte baalde er wel iemand, deed je het wel, dan was er ook iemand ontevreden.

In het andere groepje zat iemand die een soort wijkkrant rondbrengt, en die kreeg van zijn baas de opdracht wel te posten bij een \"ja/nee-sticker\". Logisch, achteraf....

Dus, 800 mensen hebben vandaag bovenstaande uitnodiging gehad. Een deel van de mensen die in de buurt van ons kantoor  wonen niet. Hopelijk lezen geïnteresseerden de uitnodiging via deze weg. Jullie zijn van harte welkom op woensdag 12 juni.