Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Haal de wereld in huis, word gastgezin

“Via het uitwisselingsprogramma High School Holland komen jongeren tussen de 15 en 18 jaar oud van over de hele wereld in augustus naar Nederland. Zij worden geplaatst bij gastgezinnen en op reguliere middelbare scholen. In augustus komt de Australische Ryan naar Nederland. Hij zegt er het volgende over:


"In Nederland ga ik vaardigheden leren en ervaringen opdoen die later in mijn leven erg waardevol zullen zijn. Ik wil Nederland ook echt leren kennen door Nederlandse gerechten te eten of Nederlandse sporten te doen. Ik hoop dat ik in Nederland ook veel outdoor activiteiten kan doen met mijn gastgezin. Voor mij is dat echt een moment om samen met het gastgezin dingen te ondernemen."


Gastgezin zijn is een unieke ervaring, je haalt de wereld in huis! Heeft u interesse om gastgezin te worden neem dan contact op met High School Holland! Via  of op 020 737 2062.”

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.