Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Insectenafari in de Stadswaard op 23 juni

Zonder insecten geen zwaluwen, en geen appeltaart. Superbelangrijk dus deze diertjes. Drie IVN-gidsen gaan zondag 23 juni op insectensafari en iedereen mag mee. 

"We gaan de Stadswaard in, deels is dat Nijmegen-Oost, waar het krioelt van de insecten. Met een beetje geluk zien we de rivierrombout, of misschien de steilrandgroefbij of het schaakbord-lieveheersbeestje. De gidsen leggen graag uit waarom juist daar, in de uiterwaard vlakbij het centrum van Nijmegen, zoveel verschillende insecten voorkomen. En natuurlijk hoe het zit met die appeltaart. 

Dus: ga mee op safari! We verzamelen om 14.00 uur bij de Bastei, Waalkade 83, 6511 XR Nijmegen. IVN Rijk van Nijmege tekent vvor de organisatie va de safari.

Kosten: € 2,-. per persoon. Het is gratis voor jongeren onder de 16 jaar en  voor leden van IVN,  KNNV en  Groei en Bloei. 

Meer informatie op www.ivnnijmegen.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.