Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

De wijkkrant
18 november 2018

Kerst-Inn in de Antonius van Paduakerk: Sterren stralen

Alvast noteren! Dit jaar is er weer een kerstexpositie van allerlei kerststalletjes en met extra aandacht voor de 'ster'.

Achter in de kerk aan de Groesbeekseweg 96 in Oost zal er ook een kerstfair zijn, met allemaal kerstartikelen die veelal door vrijwilligers gemaakt zijn: kerststukjes, secondhand kerstversieringen, kaarsen, kerstkaarten, kerstboeken en kerstmuziek, fairtrade producten, kerststerren, kerstsieraden en een kerstcafé. Een goede gelegenheid je kerstinkopen te doen en je familie en vrienden te verrassen met een leuke zelfgemaakte kerstattentie

Op vrijdag 14 december om 16.00 uur gaan de kerkdeuren van de Antonius van Paduakerk aan de Groesbeekseweg 96 open en op zondag 16 december wordt de expo afgesloten met het Paduakerstkoor dat de traditionele Christmascarolls zal zingen, afgewisseld met samenzang.

Afgesloten wordt met de Kerst-Inn met Glühwein en kerststol in het kerstcafé.

Openingstijden: 14 dec. 16.00 - 20.30 uur, 15 dec. 11.00 - 17.00 uur en 16 dec. 11.00 - ongeveer 17.00 uur. 

Info: www.avpnijmegen.nl en facebook:  Antonius van Paduaparochie