Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Kunstenaars verenigd voor Boekbeeld #2

Eind november ontvingen tien kunstenaars - waaronder enkelen uit Oost - in antiquariaat Anamorfosa tien ingepakte boeken én een wijnkistje van wijnkopers de Bruijn. De opdracht luidde: ' transformeer dit boek tot een kunstwerk, in dit kistje.....'

Boekbeeld is een initiatief van van Marlieke Overmeer en Diederik Grootjans in samenwerking met antiquariaat Anamorfosa. "Enkele keren per jaar nodigen we een aantal kunstenaars uit om een kunstwerk te maken aan de hand van de boeken die te vinden zijn in het antiquariaat, met als doel ons zelf, elkaar en het publiek te verrassen.

Het resultaat van de tweede editie, Boekbeeld #2, is zien vanaf de opening op zaterdag 12 januari, 16.00 uur, in antiquariaat Anamorfosa.

Deelnemende kunstenaars: Annelies Reijers , Hanneke van Broekhoven, Margriet Smulders, Marlieke Overmeer, Korneel Jeuken, Marloes Meijburg, Diederik Grootjans, Manuel Kurpershoek, Sjoerd van der Heijden en Frans Drummen.

Opening 12 januari, 16.00 uur. Antiquariaat Anamorfosa, Van Welderenstraat 41, Nijmegen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.