Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Jessy Lugtenaar
11 mei 2016

Lentemarkt RIBW Sterreschans

RIBW organiseert zaterdag 11 juni avan 12.00 – 17.30 uur een Lentemarkt op het terrein van het monumentale pand Villa Salatiga, Sterreschansweg 77 te Nijmegen.~


De schitterende tuin werd tot 2010 door de broeders van Maastricht onderhouden. Sinds 2010 wordt het pand bewoond door cliënten van de RIBW Nijmegen en Rivierenland. De cliënten verzorgen het onderhoud van de tuinen, tevens doen we deze dag mee met de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen.

Er is gelegenheid om op onze markt producten uit eigen tuin te kopen, door de tuin te slenteren, een hapje en een drankje te nuttigen of een kijkje in de oude kapel te nemen.

We verzorgen daarnaast een markt met veel leuke kraampjes, o.a. van Vrijwillig Landschapsbeheer, Life-style-coaches, de Houtwerkplaats, Nature-Art, Books4Life. Bij mooi weer vindt er een vrijmarkt plaats in de tuin.

Mensen die willen deelnemen met een kraam of een kleedje kunnen zich aanmelden via

villa_salatiga@outlook.com.

In de kapel worden kunstwerken tentoongesteld van verschillende kunstenaars, waaronder Leoni Tasia, Jola en bewoners van RIBW Sterreschans.
Voor de muzikale omlijsting zorgen troubadour Stephan v/d Berg en zangeres Myrea.

Wees allen van harte welkom!