Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

De wijkkrant
24 maart 2019

Open dag De Sterreschans druk bezocht tijdens Week van Zorg en Welzijn

Op 16 maart openden negen woonzorglocaties van Domus Magnus de deuren. Dit in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Met bijna 100 bezoekers was de open dag voor De Sterreschans een groot succes.

Rondleidingen en oudhollandse spellen

Bij aankomst werden bezoekers in het restaurant ontvangen met koffie, thee, gebak en oudhollandse spellen. Paolo Prevatti zorgde voor de muziek met een oude platenspeler en lp’s. De sfeer was goed en het was gezellig druk tijdens de rondleidingen door het unieke oude schippersinternaat. Bezoekers konden een appartement en de gemeenschappelijke ruimtes van de woonzorglocatie bekijken. ‘Wat ziet de woonruimte er prachtig uit en zo licht, dat had ik niet gedacht’, vertelde een geïnteresseerde na afloop. De dag werd afgesloten met versgebakken wafels, die de chef-kok eigenhandig uitdeelde aan de gasten.

Meer informatie 

Heb u de open dag gemist, maar bent u belangstellend naar deze locatie die persoonlijke en professionele ouderenzorg biedt? U bent van harte welkom voor een rondleiding op een moment dat het u schikt. Kijk voor meer informatie op www.domusmagnus.com.