Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

De wijkkrant
21 maart 2019

Parkinsoncafé over 'Erop uit!'

“EROP UIT”! Van vakantie tot… ‘n dagje uit!

In de praktijk blijkt dat ‘afleiding’ een goed medicijn is voor mensen met Parkinson. Een reis maken, weekendje weg, dagje uit, avondje uit, een fietstocht(je), een wandeling in je eigen omgeving, een kopje koffie drinken bij je buren, familie, vrienden of bij mooi weer een terrasje pikken. Even eruit zijn! Buiten zijn, inspannen en ontspannen! Het gaat erom dat we er op uit kunnen gaan, of dit nu lang of kort is, ver weg of dichtbij. Alles aangepast aan je eigen mogelijkheden en wensen. 

Een mooi t.v.-programma te kijken kan al die nodige ontspanning geven. 

En dat alles zónder of met zo min mogelijk stress! 

Tijdens het Parkinson Café wordt hieraan aandacht besteed in de vorm van vakantieverhalen en worden ideeën aangedragen van een aantal bezoekers en vrijwilligers. Ook úw ideeën en ervaringen worden graag gehoord. 

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 22 maart a.s. van 14.00–16.00u in de Ark van Oost, Cipresstraat 154, 6523 HR te Nijmegen. www.parkinsoncafenijmegen.nl

Aanmelden en informatie via info@parkinsoncafenijmegen.nl