Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Olga Verbeek
7 december 2018

Samen in gesprek over het leven

De bronafbeelding bekijken

Iedere vierde vrijdagochtend van de maand vindt er in Stip Oost een gespreksgroep plaats rondom levensthema's als: Wat geeft mijn leven kleur en betekenis? Wat betekent 'mij ergens thuis voelen' voor mij? Wat probeer ik vast te houden, en wat zou ik juist willen loslaten? Hoe ga ik om met een nieuwe levensfase, of met verlies? In gesprek en door het delen van ervaringen krijgen we meer inzicht in wat voor ons van waarde is, kunnen we leren van elkaar en kunnen we steun en verbinding ervaren. 

De gespreksgroep wordt begeleid door een geschoolde vrijwilliger, voor koffie en thee wordt gezorgd, en deelname is gratis. 

De volgende reeks gespreksgroepen vinden plaats op 12 december, 25 januari, 22 februari, 22 maart, 20 april en 18 mei, van 10:30 - 12:00. Graag even van tevoren aanmelden via Olga Verbeek, coördinator van het Centrum Ontmoeting in Levensvragen via O.Verbeek@sterker.nl of via 06- 34 778 802. Zij is ook bereikbaar voor vragen. Kijk voor meer informatie ook op www.ontmoetinginlevensvragen.nl. 


Centrum ontmoeting in levensvragen