Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Vliegtuigmuseum R'Evolutie open op zondag 13 januari

Het museum met een groot 'waauw'-gehalte.

Op zondag 13 januari is het vliegtuigmuseum R'Evolutie weer open.

Een uniek museum met de grootste en meeste veelzijdige collectie modelvliegtuigen in Nederland, boeiend voor jong en oud. Maak een ontdekkingstocht door het museum en laat je verbazen over wat er mogelijk was, is en leek.

Van de Kitty Hawk waarmee de gebroeders Wright in 1903 het tijdperk van de luchtvaart inluidden tot de meest moderne Stealth-straaljager. Van beroemde vliegtuigen uit de 2e Wereld oorlog, zoals Spitfire, Mustang, Messerschmitt en Dakota; tot voorbeelden van  onbekende maar ingenieuze ontwerpen. Ook de luchtlandingen van Market Garden zijn in het museum te beleven! 

Museum R'Evolutie is gevestigd aan de Griegstraat in Nijmegen (dit is aan de achterzijde van de  AH aan de Daalseweg) en geopend op elke tweede zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur. Meer informatie via www.vliegtuigmuseumrevolutie.nl of 024-3600036.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.