Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Gids


Winkel 25
Sortering: laatst actief
Horeca 31
Sortering: laatst actief
Onderneming 229
Sortering: laatst actief
Praktijk Uit Handen; Massage en bewustwording
Onderneming, Overig
John Lennonstraat 13, Lent
Wil je vermindering van fysieke- en emotionele stress klachten en leren begrijpen wat de boodschap er achter is? Op een positieve manier met jezelf omgaan zodat je je vrijer en gemakkelijker kunt bewegen in jezelf en je leven. Met het lichaam als uitgangspunt begeleid en/ of masseer ik je richting: meer balans en verbinding met je lichaam, voelen en denken. Een proces wat leidt tot zachtheid en kracht in een gezond lichaam! Herken je jezelf in de volgende vragen? ------------------------------------------- - Heb je pijn en/ of emotionele klachten die (mogelijk) veroorzaakt worden door stress? - heb je weinig energie of vind je het moeilijk om grenzen aan te geven en te ervaren? - Vind je het lastig om de verbinding met je lichaam te voelen? - Is het een uitdaging om ontspannen en bij jezelf te blijven? - Blijf je voor je gevoel in dezelfde vicieuze cirkel hangen? Lukt het je bijv. niet om bepaald gedrag, gevoelens en hoe je er mee om gaat te accepteren of te veranderen? Aanpak -------- Ik begeleid je graag door middel van Massage en Bewustwording of door Psychosociale therapie, met: - Bewuster worden van je lichaam om vervolgens een effectievere manier van staan en bewegen aan te nemen zodat klachten verminderen - Vermindering van stress - Vergroten van je gewaar zijn ( op gebied van denken, voelen, zien) - Versterken van je autonomie - Verminderen psychosomatische klachten In overleg stellen we een traject samen om je zo goed mogelijk verder te helpen met je vraag. Hierbij wordt massage, bewegingseducatie en coaching of therapie toegepast. Het lichaam en fysieke en emotionele klachten worden als start punt genomen Lees meer over massage en bewustwording op: --​>>https://www.praktijkuithanden.nl/ Lees meer over psychosociale therapie of levenscoaching op: ---> https://www.facebook.com/PraktijkVrijLeven/ Voor een afspraak of informatie: 06-19999547 of mail naar Jouw innerlijke balans is mijn prioriteit! Hartelijke groet Lotte
Constant Hoogenbosch
Onderneming, Entertainment
Heydenrijckstraat 16, Nijmegen
Drs. Constant Hoogenbosch (Nijmegen, 1967) studeerde Cultuur- en Mentaliteitsgeschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen met bijvakken Kunstgeschiedenis, Filosofie, Sociologie en Culturele Antropologie. Met deze bagage beweegt Hoogenbosch zich dagelijks in de wereld van film en media. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de film, televisie en radiowereld zette Hoogenbosch in 2000 zijn eigen mediabedrijf Movie Machine op. Vanuit Movie Machine werkt hij door heel Nederland (en internationaal) samen met filmhuizen, culturele centra, bedrijven en onderwijsinstellingen waar hij doceert over uiteenlopende onderwerpen uit de film- en mediawereld. Hoogenbosch is tevens werkzaam als docent Film- en Mediatheorie, docent Journalistiek en docent fotografietheorie aan het Rijn IJssel College in Arnhem, verbonden aan de Hoge School in Breda (Breda University) en aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Filmeducatie (Eye) in Amsterdam. Hoogenbosch is als vaste filmredacteur wekelijks te horen op Radio Gelderland, verschijnt regelmatig in Radboud Reflects en werkt samen met diverse filmfestivals in binnen- en buitenland. Naast educatieve werkzaamheden werkt Hoogenbosch aan diverse filmprojecten, crossovers tussen film en andere kunstdisciplines en is hij regelmatig gastprogrammeur en adviseur voor filmhuizen. Hoogenbosch is ook een van de grondleggers en oprichters van het internationaal kortfilm festival Go Short in Nijmegen.
Sport en recreatie 54
Sortering: laatst actief
Zorg en welzijn 136
Sortering: laatst actief
Kunst en cultuur 106
Sortering: laatst actief
Onderwijs 21
Sortering: laatst actief
Overig 26
Sortering: laatst actief
Informele groep 3
Sortering: laatst actief
Initiatief/project 25
Sortering: laatst actief
Zomerondernemer Rijk van Nijmegen
Initiatief/project, Overig
Harriët Freezerlaan 19, Elst
Tussen de 15 en 23 en droom je van eigen baas worden en een succesvol bedrijf opzetten? Wil je je geld te verdienen met een webshop, de zee van al het plastic te ontdoen, sluit je idee aan bij de food – health – of energy sector of heb je een ander fantastisch idee dat het leven van veel mensen leuker maakt? Pak nu je kans, meld je aan bij ZomerOndernemer. Zomer 2019, nu al historisch: de start van jouw bedrijf In 2019 gaat ZomerOndernemer voor de 10e keer van start in de Nederland en voor de eerste keer in het Rijk van Nijmegen. Met ZomerOndernemer kun jij jouw eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten op 9 juli 2019 met een driedaagse training. Deze training is de basis van het project, alle ins en outs m.b.t. het ondernemen komen aan de orde, zoals: ondernemerskwaliteiten, problemen analyseren en – oplossen, marktonderzoek, marketingtools, verkopen, netwerken en presenteren. Niet te veel theorie, vooral doen. We denken lekker outside-the-box, zonder grenzen. Na deze driedaagse training volgen 4 terugkomdagen waarin we workshop en lezingen aanbieden en je individueel coachen in het vervolmaken van je ondernemersplan. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen, als denken in kansen, doorzetten, vertrouwen in jezelf en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk, we introduceren het Nijmeegse Economische Ecosysteem, je leert veel nieuwe mensen (ondernemers) kennen en wordt gekoppeld aan een zakenvriend/vriendin. We sluiten ZomerOndernemer op 15 augustus feestelijk af met een super toffe kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden, lokale ondernemers, sponsoren, stakeholders en de pers. De eerste training die geen geld kost, maar meteen geld oplevert.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.