Zwangerschapsyoga: bewust genieten van je zwangerschap

Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 17:30 tot 19:00 uur
Afgelopen
Yoga Kula
Bottelstraat 1G, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 2 juli 2024

Zwangerschapsyoga bij Yoga Kula is gebaseerd op hatha yoga en aangepast aan de behoeften van aanstaande moeders. Deze prachtige vorm van yoga helpt je om deze belangrijke en mooie periode zo bewust en krachtig mogelijk te ervaren!

Een les duurt 1,5 uur. We besteden veel aandacht aan het opwarmen van de spieren en gewrichten vanwege de veranderingen in het lichaam. Daarna volgen de asana’s, die bestaan uit eenvoudige een vloeiende bewegingen. De nadruk ligt niet op prestatie, maar op het creëren van een goed gevoel.

Na dit onderdeel gaan we dieper in op ontspanning met ademhalingsoefeningen. We sluiten de les af met yoga nidra. Door deze diepe ontspanning kom je nog meer in contact met je baby. Het vermogen om te ontspannen is van onschatbare waarde naarmate de nachten korter worden.

Daarnaast zal de docente regelmatig praktische tips geven die je ook thuis kunt gebruiken. Het doel is om een sterke en veilige omgeving te creëren. Omdat elke vrouw zich in een andere fase van de zwangerschap bevindt en verschillende ervaringen heeft met yoga, is er tijd en ruimte voor persoonlijk advies. Zoals gezegd, is het belangrijk dat je doet wat voor jou goed voelt. Deze prachtige vorm van yoga helpt ons om deze belangrijke en mooie periode zo bewust en krachtig mogelijk te ervaren!

De lessen wordt gegeven door Erika Gyorfi.

Elke dinsdag van 17.30 tot 19.00 uur.

Instromen kan vanaf elk moment vanaf 9 januari – Je kunt beginnen vanaf 13/14 weken zwangerschap en de lessen blijven volgen tot aan je bevalling. Het is niet nodig om een ervaren yogi of heel lenig te zijn om deel te nemen aan de lessen.

Als je een aanvullende verzekering hebt, bestaat de kans dat je zorgverzekeraar (een deel van) de cursus vergoedt. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Heb je vragen, hulp nodig bij het inschrijven of wil je iets doorgeven, neem dan gerust contact op:

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Michelle de Wit
YOGA MET DE NODIGE NUCHTERHEID, DIEPGANG EN HUMOR. Bij Yoga Kula kan je terecht om weer in balans te komen, meer energie te ervaren en rust in je hoofd te vinden.... Lees meer