Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Bereikbaar Oost: verslag tweede sessieDonderdagavond 23 juni vond de tweede open-tafel-bijeenkomst over de toekomstige mobiliteit in Nijmegen Oost plaats. In wijkcentrum Daalsehof werd om 19.15 uur gestart in het bijzijn van ongeveer 50 betrokken wijkbewoners. Met elkaar zijn we in gesprek gegaan over de geformuleerde opgaven die in kaart waren gezet. Het doel van de avond was om gezamenlijk de opgaven en wensen te waarderen. Dit om uiteindelijk toe te werken naar een
samenhangend beeld van de toekomstige mobiliteit in Nijmegen Oost.

Ter voorbereiding op de avond zijn, samen met de ingestelde focusgroep (een select gezelschap van bewoners en betrokkenen), de eerdere knelpunten en wensen uit de eerste avond geordend tot 10 samenvattende opgaven voor Nijmegen Oost en de stad. In totaal is aan 5 tafels een gesprek gevoerd en zijn punten verdeeld over de opgaven en wensen. Door te klikken op de link kunt u het verslag lezen (pdf) met de resultaten van de inbreng.

Klik HIER voor het volledige verslag

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.