Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Campus Radboud omgevingswet: inbreng vanuit Groenewoud4 oktober jl. hebben een drietal buurtbewoners meegesproken en -gedacht op een avond met Radboud Universiteit, Radboudumc en gemeente Nijmegen over aanstaande ontwikkelingen op de campus. Er gaat de komende jaren het nodige veranderen op het gebied van wettelijke regelgeving inzake bouw en vergunningverlening. Vanuit Platform Groenewoud is deelgenomen om ook de belangen en wensen van onze wijk een stem te geven. 

Deze eerste bijeenkomst in het kader van participatie, belangrijk onderdeel van de omgevingswet, heeft al een aantal nieuwe inzichten opgeleverd voor de betrokken partijen. Zo is het thema geluid aan de duurzaamheidsagenda toegevoegd, is beoogde kwaliteit van het gebied besproken en is het verder betrekken van de inwoners bij toekomstige plannen aan bod gekomen. 

Een eerste stap om gezamenlijk te werken aan een vertrouwensrelatie waar het duurzame gebruik van de campus, inclusief Park Brakkenstein, centraal staat.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.