Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Een vieze middag met stoere kinderen en sterke verhalenOp zaterdag 4 januari 2020 wordt het een vieze kliederboel in Brebl. De Bibliotheek Gelderland Zuid en Kids ‘n’ Billies hebben deze middag Edward van de Vendel en Floor de Goede uitgenodigd. Zij maakten samen een Heel Heel Heel Vies Boek. Speciaal voor stoere kinderen gaan ze een Heel Heel Heel Vies Feestje bouwen!

Kinderboekenschrijver Edward van de Vendel en striptekenaar Floor de Goede houden van vies. Ze maakten een boek vol poep, kots, snot en slijm. Over spugende poezen en hondjes die werkelijk álles opeten. En over een juf die in een big verandert. 

Tekenen met ketchup

Tijdens ‘Stoere kinderen, Sterke verhalen’ gaan Edward en Floor de verhalen uit hun hele vieze boek voorlezen. Kinderen mogen tekeningen bij de verhalen maken. Niet met stiften, maar met ketchup natuurlijk! Kinderen van 9 jaar en ouder kunnen aan de slag met het maken van stripgedichten. De muziek maken de kinderen zelf, doe mee met het super-de-luxe-uit-de-maat-herrie-orkest. 

Tickets

‘Stoere kinderen, sterke verhalen’ brengt verhalen en muziek bij elkaar, speciaal voor stoere kinderen. Bibliotheekleden betalen vier euro, overige bezoekers zijn vijf euro kwijt voor een kaartje. Koop je tickets alvast vooraf op www.obgz.nl/agenda-jeugd.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.