Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Mantelzorg, herken je dit?Ik gun je liever tijd voor samenzijn met je ouder(s), dan dat je bezoektijd opgeslokt wordt door
administratieve werkzaamheden voor hen. Ouderen en eventuele kinderen / mantelzorgers ontzorg ik bij de administratie (van hun ouders of direct naasten). Dit begint bij het ordenen van de digitale en papieren administratie, het onderhouden van contacten met instanties en hulp bij het voeren van administratie. Ook bekijk ik of administratieve zaken zodanig geregeld zijn dat bij onverhoopte ziekte, ziekenhuisopname of overlijden belangrijke zaken zonder veel stress kunnen worden uitgevoerd en/of nalatenschappen met zo min mogelijk zorg kunnen worden afgehandeld.

 Mijn jarenlange ervaring met het (re)organiseren van particuliere administraties en het afhandelen van erfenissen heeft er ook toe geleid dat ik volwassenen van alle leeftijden praktisch begeleid bij het bundelen van informatie voor naasten en nabestaanden. Voor hen, maar ook voor degene zelf, is het prettig te weten dat alle belangrijke informatie voorhanden is in geval van (plotselinge) ziekte of overlijden.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op ik beantwoord je vragen graag. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.