Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

MijnBuurtje.nl: lees over een betrokken buurt in het gratis magazineMijnBuurtje.nl is een platform dat onder andere ook deze website heeft gemaakt. Doelstellingen van mijnbuurtje.nl zijn: oplossingen voor gemeentelijke opgaven, wijkgericht werken, burgerparticipatie en de energietransitie. Bestel nu het gratis magazine om te ontdekken hoe je samen met inwoners een betrokken buurt maakt!

Er is al heel veel in je wijk of dorp, maar inwoners en organisaties weten lang niet wát dan... Informatie is enorm versnipperd, moeilijk vindbaar en vaak niet actueel. Goede informatie en mooie verhalen leiden gegarandeerd tot verbinding, dat weten we inmiddels. Wij trainen inwoners en professionals tot een effectief buurtverbindersteam. Zij maken alles op één online plek zichtbaar, houden het up-to-date en verbinden alles en iedereen met elkaar. Wij werken nu voor 50 gemeenten en onze sociale impact is wetenschappelijk bevestigd: wij zorgen voor 60% meer ontmoetingen en een prettiger buurt!  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.