Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Open Coffee Nijmegen vrijdag 6 december in het teken van thema BelastingenDe maandelijkse netwerkbijeenkomst staat in het teken van het thema Belastingen. 

Wie komen er?

De experts Ton Vogel van VWG en Zeno van Ditzhuijzen van Van Ditzhuijzen Boekhouders zijn aanwezig om jou te helpen met jouw brandende vragen over dit onderwerp.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen brengt inspirerende ondernemers, ZZP-ers, MKB-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen bij elkaar onder het genot van een kopje koffie (of thee). De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

De organisatoren van de themabijeenkomsten zijn Peter Martin van db8, Marloes van der Kemp van het Nijmeegse Lopertje en Maureen Bol van tekstbureau Formule M.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen alleen met pinpas. In de buurt is het betaald parkeren. Wil je gratis parkeren, probeer dan een plekje te bemachtigen aan de overkant van het spoor in de buurt van de Willemsweg. Dat is ongeveer 10 minuten lopen naar het Bakkerscafé.

  • Meer informatie over de themabijeenkomst vind je hier: https://opencoffeenijmegen.nl/component/db8coffee/theme/12
  • Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
  • LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
  • Twitter: https://twitter.com/ocnijmegen
  • Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/
Mijn belastingaangifte:
1 stem Verlopen
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.