Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Open Week Cheng Hsin NijmegenVan 24 - 28 januari biedt Cheng Hsin Nijmegen, centrum voor bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten, een Open Week met gratis proeflessen. Gezond voor lichaam en geest! Leuk en leerzaam voor iedereen!

Kom in onze Open Week kennismaken met de lessen voor jongeren, volwassenen en ouderen in Tai Chi Chuan, Boksen en Art of Effortless Power. Cheng Hsin, the Art of Effortless Power is de kunst van het leren niet-vechten, waarin we zoeken naar mogelijkheden om een effectieve interactie te krijgen, niet vanuit weerstand, reactiviteit of dwang, maar juist door de ander te accepteren, mee te bewegen en in contact te blijven.

Cheng Hsin Nijmegen bestaat ruim 25 jaar. We geven lessen op twee locaties in Nijmegen-Oost: Maitri, Broerdijk 35 en Dojo NJV, Fagelstraat 1. Meer informatie, contact en een overzicht van onze workshops en lessen zijn te vinden op onze website www.chenghsin.nl.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.