Naar hoofdinhoud

Wijkkrant Januari is Uit!

  • 1 reactie


Een nieuw jaar is als een tapijtje dat zich langzaam voor je uitrolt. In het begin is de rol dik, het jaar nog vol verrassingen. Het kan nog alle kanten op. Eenmaal in beweging loop je vanzelf mee over zijn kleurrijke stof en zie je wat er om je heen gebeurt. De tijd loopt door. Het jaar ontvouwt zich. Je kunt erop reageren, iets van vinden, proberen invloed uit te oefenen en er met een beetje geluk ook van genieten. Het blijft de kunst je niet al te gek te laten maken en met een beetje gezond verstand en beleid je eigen weg vorm te geven. Dat begint in je eigen straat, je buren, de wijk en met fijne contacten in de buurt. De wijkkrant hoopt een kleine bijdrage te leveren aan die prettige leefomgeving.
Ook dit jaar nemen we je weer mee op onze wandelingen door de wijk. We houden je op de hoogte van ontwikkelingen, stukjes geschiedenis, bijzondere bewoners en interessante gebeurtenissen. Naast grote en opvallende zaken hebben we ook oog voor het kleine gebaar en onopvallende hoekjes en kantjes van Nijmegen- oost.
In het eerste nummer van 2016 lees je over bijzondere buurtgenoten (waaronder een kat!), over mooie initiatieven en speciale plekjes, en ontdek je dat onze buurt nog groter is dan je al dacht.
We wensen iedereen weer veel genoeglijk leesplezier!

Klik op de afbeelding om de Wijkkrant direct online te lezen

Geen Wijkkrant ontvangen? Klik dan op de link om het meteen te melden


Vertel een ander over dit bericht

Ken je iemand die dit bericht ook interessant vindt? Deel dit gemakkelijk via de socials van jouw keuze.
Deel dit bericht: