Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Dit is waar ik het voor doeEen particulier cliënt van mij heeft onderstaande referentie geschreven. Ik deel die graag met jullie. Deze referentie is i.v.m. privacy geminimaliseerd op persoonsgegevens. 

Ma 29-4-2019 09:07 

Heleen Ariëns heeft jarenlang naar volle tevredenheid de administratie van mijn ouders gedaan.  

Toen mijn moeder overleed, was Heleen degene die alle noodzakelijke handelingen aanstuurde. Er moest veel geregeld worden, temeer omdat mijn vader dementeert.  

Heleen bewaarde de rust in een hectische en emotionele periode en ondersteunde mij door alle zaken stap voor stap op een rij te zetten.  

Ook voor het regelen van bewindvoering en mentorschap heeft zij enorm veel voor mij betekend door daadkrachtig alle benodigde acties te ondernemen. 

Nienke 

Elke keer ervaar ik (Heleen) het belang van administratieve/organisatorische ondersteuning aan particulieren. 

Bij ouderen resulteert dit in tijd voor aandacht, i.p.v. dat bezoektijd gewijd wordt aan administratie die door zoon of dochter moet worden afgehandeld. 

Bij jong en oud is een onderdeel van mij werkzaamheden het aanmaken van een dossier over belangrijke zaken, om onnodige stress en zorgen bij  betrokkene en naasten bij ziekte of overlijden te voorkomen. Dit dossier ontzorgt nabestaanden ook weer bij het afhandelen van nalatenschappen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.