Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Gratis workshop 'Journalistiek' bij de Nijmeegse StadskrantDe Nijmeegse Stadskrant organiseert weer een interessante workhop over journalistiek. Dit keer gaat het om het daadwerkelijk onderzoek doen en schrijven van een artikel. Onze meest ervaren redacteuren leggen uit waaraan een artikel moet voldoen en hoe je je onderwerp vindt en benadert. Samen zoeken we voor iedere deelnemer een onderwerp en maken we een plan om tot een goed artikel te komen. Je doet daarna zelf onderzoek en schrijft een eerste versie van ongeveer vierhonderd woorden. In een tweede bijeenkomst worden alle bijdragen gezamenlijk geredigeerd.

De workshop Journalistiek artikelen schrijven is op dinsdag 17 september om 19.30 uur. Deelname is kosteloos. Je vindt alle informatie op deze pagina: https://www.denijmeegsestadskrant.nl/opinie/dik-hout/workshop-journalistieke-artikelen-schrijven/.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.