Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Open dag BliXem Catering, start jubileumjaar: 20 jaar BliXem!Buren van BliXem/wijkbewoners, ouders van medewerkers, leveranciers, afnemers, opleidingen, relaties, Nijmeegse horecaondernemers, of andere nieuwsgierigen?
We nodigen iedereen van harte uit voor de open dag op zaterdag 17 september 2016, van 10.00 - 16.00 uur, om te komen kijken hoe BliXem Catering er van binnen uitziet en hoe wij daar werken.

Tijdens deze open dag kun je kennismaken met de BliXem Catering, de nieuwe keuken, en de cateringmedewerkers.
Op 15 september 2017 bestaat BliXem 20 jaar, dit weekend met de open dag betekent dan ook het startsein van ons jubileumjaar!

Sinds 1 juli is BliXem Catering verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Fort Kijk in de Potstraat 58.
De grotere keuken en nieuwe apparatuur maken het mogelijk om de BliXem-medewerkers uit te dagen in het leren van nieuwe werkzaamheden en technieken.
Daarnaast draagt een grotere ruimte er aan bij dat er meer werkplekken gerealiseerd kunnen worden in ons leer-werkbedrijf, en BliXem Catering de cateringwerkzaamheden kan uitbreiden.
Hierdoor kan BliXem zich in de komende jaren samen met de medewerkers verder ontwikkelen.

Graag tot ziens op 17 september!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.