Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Informatiecentrum WOII in Nijmegen zoekt vrijwilligers

Het Informatiecentrum WOII in Nijmegen, dat in februari 2019 geopend zal worden, is op zoek naar meerdere vrijwillige gastheren en gastvrouwen.  

Het Informatiecentrum is een historisch, toeristisch en educatief informatiepunt. Het beoogt door middel van kennisoverdracht, ervaren, beleven, interactie, doorverwijzen en faciliteren belangstelling te wekken voor de verschillende WO2 locaties en initiatieven in Nijmegen en de regio. Het Informatiecentrum WOII zal een spilfunctie krijgen tussen allerlei WO2 spots en organisaties in Nijmegen en omstreken.

We zoeken een collega die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen. In deze functie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het Informatiecentrum en heet hen welkom. U hebt affiniteit met het onderwerp en u kunt bezoekers wegwijs maken in stad en regio. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is een basiskennis van deze talen van belang. 

Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes. Bent u flexibel, zelfstandig en klantvriendelijk? Meld u dan snel aan! Het Informatiecentrum wordt in februari 2019 geopend. Het opleidingstraject zal eerder van start gaan.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mevrouw Karen van Gelder. Telefonisch via 024-3974404 of per e-mail: .