Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Huiskamerrestaurant Babylon: enkele van de activiteiten in januariIn het gezellige Huiskamerrestaurant Babylon aan de Kwakkenbergweg 150, op de scheiding van Nijmegen-Oost en Berg en Dal, worden altijd veel activiteiten georganiseerd, waarbij altijd een combinatie mogelijk is met verrassende buffetten. Voor de komende weken pikken we er deze activiteiten uit:

Vrijdag 11 januari: Van 20 uur tot 21.30 uur een lezing door Jan Reinierse in Huiskamerrestaurant Babylon. De titel van de lezing is: “Laaghangend fruit” en gaat over het thema non-dualiteit. Voorafgaand aan de lezing is er een veganistisch buffet. 

Op zaterdag 12 januari organiseert het COC tussen 12 en 18 uur een markt met informatie over lbht'ers. Aansluitend een Marokkaans buffet. Van 20 tot 24 uur Tango Salon in het restaurant.

Donderdag 17 januari: Filmhuisfilm 'Lourdes', 15.00 uur.

Vrijdag 18 januari: Van 16 uur tot 17.30 uur Samenspraak met Marleen Brants. Thema: Doe alles waar je bang voor bent? Het geeft een lichtere kijk op jezelf en de ander.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.